Τορίνο-Νάπολι 0-2: Χόρευε στη βροχή… (hls)

Η Νάπολι επικράτησε εύκολα της Τορίνο με 2-0, ανέβηκε στους 66 βαθμούς πιάνοντας τη Γιουβέντους και τη Μίλαν η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο.

Για δεύτερο διαδοχικό ματς η Νάπολι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια της Τορίνο.

Στο 11ο λεπτό ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο με υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βίκτορ Οσίμχεν μεγάλωσε τη διαφορά. Μάλιστα αυτή θα μπορούσε να σκαρφαλώσει στα τρία τέρματα πριν την ανάπαυλα καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Πιοτρ Ζιελίνσκι στο 39ο λεπτό και σημαντική ευκαιρία με τον Ματέο Πολιτάνο.

Η Τορίνο δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα στη δημιουργία κι ενόχλησε κυρίως από στατικές φάσεις τον Άλεξ Μέρετ. Η Νάπολι κυριάρχησε και στο δεύτερο μέρος, είχε δεύτερο δοκάρι στο ματς με το Λορέντζο Ινσίνιε και σωρεία ευκαιριών στις οποίες είχε απάντηση ο Σαλβατόρε Σίριγκου.

Η Νάπολι ανέβηκε στους 66 βαθμούς, έπιασε σε αυτή τη συγκομιδή τη Γιουβέντους και τη Μίλαν και μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού στη Serie A


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.