Ιταλική ομοσπονδία: Εκτός Serie A όποιος δεν ακολουθεί FIFA και UEFA

Ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, επιβεβαίωσε ότι ένας νόμος πρέπει να συμπεριληφθεί στην εθνική μεταρρύθμιση μετά την απόπειρα αποχώρησης της Super League.

Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο συζήτησε σχετικά με τον αποκλεισμό ομάδων που απορρίπτουν τις διοργανώσεις της UEFA και της FIFA από τη Serie A. Η Γκραβίνα επιβεβαίωσε ότι η ομοσπονδία θα περιλαμβάνει έναν νέο νόμο, ο οποίος θα πρέπει να ισχύει από τα τέλη Ιουνίου. Ύστερα από τις αντιδράσεις που ακόμα υπάρχουν στην Ιταλία, ήρθε η τροποποίηση του σχετικού άρθρου που ψηφίστηκε ομόφωνα από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος.

«Όσοι σκοπεύουν να συμμετάσχουν σε διοργανώσεις εκτός της FIFA ή της UEFA θα χάνουν τη συνεργασία τους και πρέπει να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημά μας», δήλωσε ο Γκραβινα στο SportItalia.

«Δεν έχουμε νέα σχετικά με το ποιος έφυγε και ποιος δεν έχει, υπάρχει ένας νόμος που πρέπει τώρα να συμπεριληφθεί στην εθνική μεταρρύθμιση. Εάν, στα τέλη Ιουνίου, κάποιος συμμετέχει σε θεσμούς ιδιωτικής φύσης, τότε θα πρέπει να εγκαταλείψει το πρωτάθλημά μας.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!