Αταλάντα-Μπολόνια 5-0: Μόνη δεύτερη με «μαγική» εμφάνιση (hls)

Την 6η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της πέτυχε η Αταλάντα απέναντι στην «άτυχη» Μπολόνια στο ματς που έκλεισε το κυριακάτικο ματς στην 33η αγωνιστική στη Serie A.

Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι πρόσφερε απλόχερα άλλη μία έξοχη ποδοσφαιρική παράσταση και με το ευρύ 5-0, με πέντε διαφορετικούς σκόρερ, απολαμβάνει έστω και πρόσκαιρα τη μοναξιά της 2ης θέσης, περιμένοντας να δει το αποτέλεσμα που θα φέρει η Μίλαν στη δύσκολη αποστολή που έχει τη Δευτέρα το βράδυ η ομάδα του Πιόλι, στο «Ολίμπικο» με αντίπαλο τη Λάτσιο.

Στο 22ο λεπτό ο Μαλινόφκσι άνοιξε το σκορ μετά από «μαγική» ασίστ του Μουριέλ, με τον Κολομβιανό άσο να ευστοχεί σε πέναλτι στο 44ο λεπτό για το 2-0. Μόλις στο 49΄οι «ροσομπλού» έμειναν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Σχάουτεν και εκεί όλα τελείωσαν. Οι «μπεργκαμάσκι» πέτυχαν άλλα τρία γκολ με τον Φρόιλερ στο 57΄, τον Ζαπάτα στο 59΄ και τον Μίραντσουκ στο 73΄. H Αταλάντα πετυχαίνει τουλάχιστον 4 τέρματα σε 9ο διαφορετικό ματς εφέτος στη Serie A, μόνο η Μπάγερν σκοράρει τουλάχιστον 4 γκολ σε περισσότερα παιχνίδια (10), από όλες τις ομάδες, στα 5 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.