Πάρμα-Κροτόνε 3-4: Χέρι-χέρι στη Serie B (hls)

Καταδικαστική ήττα των "παρμένσι" από την ουραγό Κροτόνε, με τις δύο ομάδες να οδεύουν στη δεύτερη κατηγορία, αφού απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση τις επόμενες αγωνιστικές.

Η Κροτόνε πάτησε τον αγωνιστικό χώρο του “Ένιο Ταρντίνι” γνωρίζοντας πως μια ήττα θα έφερνε και τη μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού στη Serie B.

Εξ αρχής ήταν αποφασισμένη, έχοντας δοκάρι με τον Μεσίας στο 13′ και στην επόμενη φάση βρήκε δίχτυα με τον Μαγκαγιάν (πρώτο γκολ του Αργεντινού στο πρωτάθλημα) ύστερα από κόρνερ του Ουνάς.

Η Πάρμα είχε δοκάρι με τον Ερνάνι στο 26′, με τον Βραζιλιάνο να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα μετά την εξαιρετική σέντρα του Κορνέλιους.

Όμως ο Ουνάς έκανε απίθανο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκλήρωσε με μία ακόμη ασίστ στον Νουάνκο (18ο γκολ του Νιγηριανού) για το 1-2 στο 42′ κι ένα δικό του γκολ στις καθυστερήσεις με δυνατό σουτ για το 1-3. 

Οι “κροτσάτι” αντέδρασαν στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ζερβίνιο να μειώνει σε 3-2 στο 49′ και τον Μιχάιλα να σημειώνει το 3-3 στο 54′.

Ωστόσο η Κροτόνε πήρε το τρίποντο που δεν αλλάζει τη μοίρα της, χάρη στο πέναλτι του Νουάνκο στο 69 για το “χορταστικό” 3-4.

Η Πάρμα έχει 20 βαθμούς και η Κροτόνε 18, ούσες στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με το πέρας της 33ης αγωνιστικής.

Πάρμα (4-3-3): Κολόμπι, Μπουζί, Ντιρξ (74′ Βαλέντι), Μπάνι (46′ Πελέ), Πετσέλα, Ερνάνι (αρχ.) (75′ Γκράσι), Μπρούγκμαν, Κούρτιτς (46′ Οσόριο), Μαν (20′ Ζερβίνιο), Μιχάιλα, Κορνέλιους

Προπονητής: Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα

Κροτόνε (3-4-1-2): Κορντάζ (αρχ.), Τζιτζί, Μαγκαγιάν, Γκολέμιτς, Μολίνα, Τσιγκαρίνι (67′ Ενρίκε), Τζανελάτο, Ρέτσα, Μεσίας (84′ Μπενάλι), Ουνάς (90+1′ Πέντρο Περέιρα), Νουάνκο

Προπονητής: Σέρσε Κόσμι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.