Μπολόνια – Τορίνο 1-1: Προσοχή στον …Μαντράγκορα! (hls)

Η Τορίνο βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Μπολόνια αλλά πήρε την ισοπαλία 1-1 χάρη σε μία τρομερή «οβίδα» του Μαντράγκορα και έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής!

Οι παίκτες του Σίνισα Μιχάιλοβιτς μάλλον δεν είχαν υπ’ όψιν τους το άσμα του Νίκου Παπάζογλου που συνιστά…«προσοχή στον Μανδραγόρα»! Έτσι στη φάση του 58ου λεπτού μετά από μία εκτέλεση κόρνερ της «γκρανάτα», άφησαν αφύλακτο τον Ιταλό μέσο, ο οποίος έπιασε ένα απίθανο δεξί διαγώνιο σουτ λίγο έξω από τη δεξιά γωνία της περιοχής των «ροσομπλού», διαμορφώνοντας το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ στο «Νταλ’ Άρα».


Η Μπολόνια είχε ανοίξει το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Μούσα Μπάροου, ο οποίος πήρε πάσα στην αντεπίθεση από τον Σοριάνο και με δυνατό σουτ στο όριο της περιοχής πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, ο οποίος φέρει ευθύνη.


Ωστόσο η ομάδα του Μιχάιλοβιτς απείλησε ελάχιστα μετά από το 1-0, αντίθετα με την Τορίνο που εκτός του τρομερού γκολ, είχε μεγάλες ευκαιρίες με Μπελότι, Βέρντι και Τζάτζα.


Η ομάδα του Πιεμόντε έτσι δικαιούνταν κάτι παραπάνω, όμως τελικά αρκέστηκε στην ισοπαλία και έμεινε αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική, παραμένοντας τρεις πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.


Η Μπολόνια, αφού δεν έδωσε…προσοχή στον Μανδραγόρα, θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή.


MΠΟΛΟΝΙΑ (Μιχάιλοβιτς): Σκορούπσκι – Εμπάι, Ντανίλο, Σουμαορό, Ντάικς (55′ Ντε Σιλβέστρι) – Πόλι (56′ Πόλι), Ντομίνγκες (9′ Ντομίνγκες, 56′ Σβάνμπεργκ) – Ορσολίνι, Σοριάνο, Μπάροου – Σανσόνε (83′ Όλσεν).
ΤΟΡΙΝΟ (Νικόλα): Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς – Ίτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ – Σινγκό, Ρινκόν (72′ Λούκιτς), Μαντράγκορα, Βέρντι (65′ Μπαζέλι), Ροντρίγκες (65′ Ανσάλδι) – Τζάτζα, Μπελότι (72′ Σανάμπρια).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.