Γιουβέντους: Μίλησε στους παίκτες ο Ανιέλι

Παραμονές του αγώνα με την Πάρμα στο «Allianz Stadium», ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση.

Μετά την ήττα από την Αταλάντα την Κυριακή οι «μπιανκονέρι» κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της πρώτης τετράδας, οπότε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος, η ομάδα του πρέπει να επιδιώκει τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν βέβαια συμμετάσχει η ιταλική ομάδα μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις.

Ο Αντρέα Πίρλο γνωστοποίησε μάλιστα ότι ο Πρόεδρος της «Γηραιάς Κυρίας», Αντρέα Ανιέλι, μίλησε με τους παίκτες της Γιουβέντους για τη Super League, αλλά επιμένει ότι η ομάδα επικεντρώνεται στον στόχο του Champions League. Η Γιουβέντους συγκαταλέγεται μεταξύ των ιδρυτικών μελών της Super League και ο Αντρέα Ανιέλι έχει ανακηρυχθεί αντιπρόεδρος.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι, το παρόν για εμάς είναι το Champions League. Ο Πρόεδρος μίλησε στην ομάδα για αυτό το έργο σήμερα. Γνωρίζουμε ότι είναι στο επίκεντρο αυτό το εγχείρημα (η Super League), αλλά δεν είμαι το καταλληλότερο άτομο για να μιλήσω. Υπάρχει ο Πρόεδρος στην πρώτη σειρά που το οργανώνει. Σήμερα το πρωί, ο Ανιέλι μας εξήγησε τι αφορά το project, αλλά δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες. Μας είπε ότι το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στο παρόν. Ο Ανιέλι ήταν πάντα πολύ κοντά στην ομάδα και του μιλώ μετά από κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι, είναι απλώς ένα νέο project, το ποδόσφαιρο προχωρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.