Ο Χαντάνοβιτς θέλει, η Ίντερ όμως θέλει;

Από το 2012, όταν και πήρε μεταγραφή στην Ίντερ, ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της βασικής ομάδας όλα αυτά τα χρόνια.

από το 2012, ο Σλοβένος τερματοφύλακας μετράει 382 συμμετοχές με τους «νερατζούρι» και σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, θέλει εφέτος να κερδίσει το πρωτάθλημα με την Ίντερ και στη συνέχεια να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Η έντυπη έκδοση της Corriere dello Sport αναφέρει ότι ο αρχηγός των «νερατζούρι», δεν έχει χάσει την ελπίδα του ότι θα συνεχίσει να αποτελεί τη βασική επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα και την επόμενη σεζόν.

Ο Χαντάνοβιτς θα είναι εκτός συμβολαίου με την Ίντερ το καλοκαίρι του 2022 και θέλει να παρατείνει τη συμφωνία για άλλη μια σεζόν, μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο Σλοβένος θα γίνει 37 τον Ιούλιο, αλλά έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της Ίντερ να κερδίσει το Scudetto, έχοντας βελτιώσει τη φόρμα του μετά το πρώτο μισό της σεζόν που είχε δείξει επιρρεπής στο λάθος. Παρά τον ενθουσιασμό του Χαντάνοβιτς να υπογράψει μια νέα συμφωνία, η εφημερίδα που εδρεύει στη Ρώμη, διαβεβαιώνει, ότι η Ίντερ είχε αρχίσει να εξετάζει τις επιλογές της, για την εύρεση του διαδόχου του. Ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε, Χουάν Μούσο, θεωρείται ο αγαπημένος της στόχος στη Serie A και ακολουθούν ο Πιερλουίτζι Γκολίνι της Αταλάντα και ο Μάρκο Σιλβέστρι της Ελλάς Βερόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.