Γιουβέντους-Τζένοα 3-1: Έκανε το προαπαιτούμενο (hls)

Με τον Μακένι να δίνει τη λύση από τον πάγκο, το σύνολο του Πίρλο επικράτησε της Τζένοα με 3-1, παραμένοντας στο -12 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Όπως και στον προηγούμενο αγώνα με τη Νάπολι, έτσι και κόντρα στην Τζένοα η Γιουβέντους βρήκε το γρήγορο γκολ, μόλις στο 4′ ο Κουαδράδο απέφυγε με ωραία προσπάθεια τον Ροβέλα, δημιουργώντας κατάλληλες συνθήκες για το γκολ του Κουλουσέφσκι, το 4ο στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι είχαν όρεξη και στο 22′ ο Κιέζα έκλεψε από τον Ραντοβάνοβις, ο Περίν τον νίκησε, ο Ρονάλντο προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά ο Μοράτα με το 8ο γκολ του στη Serie A, διεύρυνε το προβάδισμα των πρωταθλητών.

Ο δανεικός από τη Γιουβέντους Ματία Περίν αρνήθηκε το γκολ στους Ραμπιό, Κουλουσέφσκι στο 36′ και στο 37′ αντίστοιχα, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια σπουδαία ευκαιρία των Γενοβέζων, με τον Σέζνι να νικάει στο τετ-α-τετ τον Σκαμάκα.

Το πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εξαιρετικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Σκαμάκα, φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση στο 55′ και στον 56′ με τον Πιάτσα.

Τη λύση έδωσε ερχόμενος από τον πάγκο ο Μακένι με το 5ο γκολ του στο πρωτάθλημα στο 70′, φέρνοντας το σύνολο του Πίρλο στους 62 βαθμούς., ενώ η Τζένοα έμεινε στους 32.

Γιουβέντους (4-4-2): Σέζνι, Κουαδράδο (46′ Άλεξ Σάντρο), Ντε Λιχτ, Κελίνι (αρχ.), Ντανίλο, Κουλουσέφσκι (68′ Μακένι), Μπετανκούρ, Ραμπιό (84′ Ράμζεϊ), Κιέζα (74′ Αρτούρ), Μοράτα (68′ Ντιμπάλα), Ρονάλντο

Προπονητής: Αντρέα Πίρλο

Τζένοα (3-5-2): Περίν, Μαζιέλο, Ραντοβάνοβιτς, Κρίσιτο (αρχ.), Μπιράσκι (46΄Γκιλιόνε), Ροβέλα (63′ Ζάιτς), Μπάντελ, Μπεχράμι (46′ Πιάτσα), Τζαπακόστα, Πάντεφ (63′ Σομουρόντοφ), Σκαμάκα (70′ Μελεγκόνι)

Προπονητής: Ντάβιντε Μπαλαρντίνι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.