Σαμπντόρια – Νάπολι 0-2: Σταθερά στο κόλπο του Champions League (hls)

Η Νάπολι πέρασε από τη Γένοβα κερδίζοντας τη Σαμπντόρια για 10η φορά στα τελευταία 11 παιχνίδια στη Serie A. Η ομάδα του Γκατούζο μπήκε τετράδα και περιμένει στραβοπάτημα της Αταλάντα κόντρα στη Φιορεντίνα (21.45).

Η παράδοση συνεχίστηκε και η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ήταν καλύτερη και νίκησε για ακόμα μια φορά την ομάδα του Γκατούζο μέσα στο Λουίτζι Φεράρις. Η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Γιουβέντους στο Τορίνο για τον εξ αναβολής αγώνα (2-1).

Ο Φαμπιάν Ρουίθ είχε να σκοράρει από το Νοέμβριο και έδωσε τη λύση μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Ζιελίνσκι στο 35ο λεπτό (0-1). Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι καθάρισε το ματς στο 87ο λεπτό (0-2) με την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των παρτενοπέι, Βίκτορ Οσίμχεν να σφραγίζει τη νίκη και να φτάνει τους 59 βαθμούς.

Σαμπντόρια (Ρανιέρι): Αουντέρο, Γιοσίντα, Κόλει, Μπερεζίνσκι, Αουτζέλο, Τόρσμπι, Ντάαμσγκαρντ (86′ Λερίς), Γιάνκτο (86′ Βέρε), Καντρέβα, Γκαμπιαντίνι, Κουαλιαρέλα (67′ Κεϊτά Μπαλντέ)

Νάπολι (Γκατούζο): Οσπίνα, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Μάριο Ρούι, Ντέμε, Φαμπιάν Ρουίθ (90′ Μπακαγιόκο), Ζιελίνσκι (74′ Μέρτενς), Ινσίνιε (90′ Ελμας), Πολιτάνο (74′ Λοσάνο), Οσίμχεν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.