Επιστροφή στις ρίζες για τον Κακά

Το «αντίο» του Κακά στη Μίλαν είναι οριστικό μόνο που επόμενη ομάδα του Βραζιλιάνου δε θα είναι η Ορλάντο Σίτι, αλλά η Σάο Πάουλο.

Το «αντίο» του Κακά στη Μίλαν είναι οριστικό μόνο που επόμενη ομάδα του Βραζιλιάνου δε θα είναι η Ορλάντο Σίτι, αλλά η Σάο Πάουλο. Ο σύλλογος των ΗΠΑ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο MLS Πριν τη σεζόν 2015/16 κι έτσι θα παραχωρήσει τον 32χρονο άσο με τη μορφή δανεισμού στους Βραζιλιάνους μέχρι τον Μάρτιο του 2015.


«Μετά από 60 μέρες διαπραγματεύσεων, συμφωνήσαμε όλοι, αλλά ακόμη πρέπει να μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε λύσει όλα όσο αφορούν όλες τις πλευρές, που είναι η Μίλαν, το MLS, η Ορλάντο Σίτι, ο Κακά και η Σάο Πάουλο», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Σάο Πάουλο, Αταΐντε Τζιλ Γκερέιρο και συμπλήρωσε:


«Θα υπογράψει για το MLS, επειδή η Λίγκα είναι που αποκτά τους παίκτες και στη συνέχεια οι σύλλογοι μπορούν να διαλέξουν τρεις, με το Ορλάντο να διαλέγει τον Κακά. Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν μετακινηθεί στην Ορλάντο Σίτι, η οποία θα τον παραχωρήσει στη Σάο Πάουλο με τη μορφή δανεισμού».


Πρέπει να σημειωθεί ότι η Σάο Πάουλο είναι η πρώτη ομάδα στην καριέρα του Κακά και η μοναδική ως τώρα στη Βραζιλία. Εντάχθηκε στις ακαδημίες της το 1994 σε ηλικία 12 χρόνων και την άφησε το 2003 για την πρώτη του θητεία στη Μίλαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας