Νίκησε η Ρόμα

Η πρώτη νίκη στη σεζόν είναι... γεγονός για τη Ρόμα. Μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Europa League και Σέριε Α, οι "τζιαλορόσι" γεύτηκαν τη χαρά της νίκης, επικρατώντας με 1-0 της Πάρμα εκτός έδρας για την τέταρτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η πρώτη νίκη στη σεζόν είναι… γεγονός για τη Ρόμα. Μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Europa League και Σέριε Α, οι “τζιαλορόσι” γεύτηκαν τη χαρά της νίκης, επικρατώντας με 1-0 της Πάρμα εκτός έδρας για την τέταρτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στα προηγούμενα παιχνίδια της, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πετύχαινε από… κανένα έως ένα γκολ. Στο ματς του “Ένιο Ταρντίνι” δεν άλλαξε κάτι στην παραγωγικότητα της Ρόμα, μόνο που αυτή τη φορά το τέρμα του Οσβάλντο στο 50′ ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα της “αιώνιας πόλης” τη νίκη.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Τζακάρντο, Παλέτα, Λουκαρέλι, Γκαλόπα (61′ Τζαντίντ), Γκόμπι, Μορόνε, Μοντέστο, Τζιοβίνκο, Φλοκάρι (66′ Κρέσπο (82′ Εντουάρντο)), Μπιαμπιανί
ΡΟΜΑ: Λόμποντ, Χάιντσε, Ρόζι, Κιέρ (46′ Μπουρντίσο), Άνχελ, Ντε Ρόσι, Περότα, Πιάνιτς (78′ Σιμπλίτσιο), Τότι, Οσβάλντο, Μπορίνι (69′ Μπόγιαν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.