«Τρελή» ισοπαλία στο «Σαν Πάολο»

Νάπολι και Ουντινέζε αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 σε ένα χορταστικό ματς για την 15η αγωνιστική της Σέριε Α.

Νάπολι και Ουντινέζε αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 σε ένα χορταστικό ματς για την 15η αγωνιστική της Σέριε Α. Ο Γκόραν Πάντεφ με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο φινάλε του ημιχρόνου (38′, 41′) έβαλε τις βάσεις για τη νίκη των «παρτενοπέι», αλλά το αυτογκόλ του Φερνάντες στο 45′ με το οποίο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, αποδείχθηκε καθοριστικό.

Η Ουντινέζε έφερε το ματς στα ίσα με τον… δικό της Φερνάντες στο 70′ κι έστω κι αν η χαρά της δεν κράτησε πολύ, καθώς δέχθηκε και τρίτο γκολ στην επόμενη φάση από τον Τζεμάιλι, έφυγε από τον Νότο με τον βαθμό χάρη στο τέρμα του Μπάστα στο 80′ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.
Η Νάπολι έμεινε 8 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, η Ουντινέζε πήρε την πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία κι ενώ ως τώρα μετρούσε μόλις μία νίκη και έξι ήττες σε επτά ματς μακριά απ’ το «Φρίουλι».

Νάπολι (Μπενίτεθ): Ράφαελ, Ρεβεγέρ (81′ Αρμέρο), Αλμπιόλ, Φερνάντες, Τζεμάιλι (78′ Μπεχράμι), Μάτζιο, Ινλέρ, Πάντεφ (74′ Μέρτενς), Ιγκουαΐν, Καγεχόν, Ινσίνιε

Ουντινέζε (Γκουιντολίν): Μπρκιτς, Μπάστα, Ντανίλο, Ντομίτσι, Ορτό (68′ Μαϊκοζουέλ), Γκάμπριελ Σίλβα, Λατζάρι, Περέιρα, Άλαν, Μπρούνο Φερνάντες (83′ Νάλντο), Λόπες (80′ Ζιελίνσκι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.