Ασταμάτητη «Κυρία», ανίκητος Μπουφόν

Την έβδομη διαδοχική νίκη στη Σέριε Α πανηγύρισε η Γιουβέντους, επικρατώντας με 2-0 της Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα» και με τον Τζίτζι Μπουφόν να κρατάει την εστία του απαραβίαστη για 640 λεπτά!

Την έβδομη διαδοχική νίκη στη Σέριε Α πανηγύρισε η Γιουβέντους, επικρατώντας με 2-0 της Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» και με τον Τζίτζι Μπουφόν να κρατάει την εστία του απαραβίαστη για 640 λεπτά!

Ένα γκολ στην αρχή από τον αμυντικό χαφ που σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα από επιθετικούς , τον Αρτούρο Βιδάλ στο 12′ κι ένα στο τέλος, από τον Κιελίνι που βρίσκει δίχτυα σπάνια στο 90′, έδωσαν στους πρωταθλητές Ιταλίας ένα ακόμη «τρίποντο». Η Μπολόνια είχε κάποια καλά διαστήματα, αλλά οι παίκτες της δεν μπόρεσε ποτέ να νικήσουν τον Μπουφόν.

Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν δέχθηκε γκολ για έβδομο σερί παιχνίδι και μαζί με τα 10 τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Φιορεντίνα (η πρώτη και τελευταία ως τώρα ήττα της Γιούβε) έχει συμπληρώσει 640 λεπτά… χωρίς τις καθυστερήσεις απαραβίαστης εστίας.  Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε αύξησε προσωρινά τη διαφορά της από τη δεύτερη Ρόμα στους 6 βαθμούς και βαδίζει ακάθεκτη προς τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο στη Σέριε Α.

Ο Παναγιώτης Κονέ αγωνίστηκε βασικός και σε ολόκληρο το 90λεπτο με τους γηπεδούχους, οι οποίοι από την πλευρά τους έμειναν χωρίς νίκη από τις 30 Οκτωβρίου.

Μπολόνια (Πιόλι): Κούρτσι, Νατάλι, Μαντοβάνι, Άντονσον, Γκάριτς (65′ Κριστάλδο), Μορλέο, Πέρες (46′ Λασάλτ), Κονέ, Κριν, Μπιάνκι (89′ Αλίμπετς), Ντιαμάντι

Γιουβέντους (Κόντε): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Ογκμπόνα, Κιελίνι, Πελούζο (67′ Ασαμόα), Βιδάλ, Μαρκίζιο, Ίσλα,  Πογκμπά, Βούτσινιτς (39′ Γιορέντε), Κουαλιαρέλα (70′ Τέβες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.