Άλωσε το «Ολίμπικο» η Νάπολι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν η Νάπολι πέρασε νικηφόρα από την έδρα το «Ολίμπικο» καθώς επικράτησε 4-2 της Λάτσιο για την 14η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν η Νάπολι πέρασε νικηφόρα από την έδρα το «Ολίμπικο» καθώς επικράτησε 4-2 της Λάτσιο για την 14η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό ο Αργεντινός επιθετικός έπειτα από ασίστ του Ινλέρ αλλά δύο λεπτά αργότερα η Λάτσιο ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεχράμι και αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και πέντε λεπτά μετά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο ο Πάντεφ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1.  Το 3-1 διαμορφώθηκε στο 72ο λεπτό με σκόρερ και πάλι τον Ιγκουαΐν έπειτα από ασίστ του Πάντεφ. Η Λάτσιο μείωσε προσωρινά στο 88ο λεπτό με τον Κειτά αλλά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Καγιεχόν έδωσε τέλος σε όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι για κάτι καλό στο παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 4-2. 

Έτσι, η ομάδα του Μπενίτεθ βρίσκεται μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 28 βαθμούς ενώ στη δεύτερη θέση είναι η Ρόμα με 34 και στην  πρώτη η Γιουβέντους με 37. Αντίθετα, η Λάτσιο είναι στην όγδοη θέση έχοντας 17 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.