Μιχαΐλοβιτς: «Δεν υπήρχε αμφιβολία»

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Σαμπντόρια και υπογράμμισε πως δε τέθηκε αμφιβολία για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ιταλικής ομάδας, τη νέα σεζόν.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Σαμπντόρια και υπογράμμισε πως δε τέθηκε αμφιβολία για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ιταλικής ομάδας, τη νέα σεζόν. Ο Σέρβος τεχνικός εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τα όσα του πρότεινε η διοίκηση, ενώ αναφέρθηκε και στο πλάνο του για τη νέα σεζόν. Ο Μιχαΐλοβιτς υπέγραψε έως το 2015 με την ομάδα της Γένοβας.

Αρχικά, ο Μιχαΐλοβιτς δήλωσε: «Η ανανέωσή μου δε τέθηκε ποτέ σε αμφιβολία. Ο σύλλογος έκανε ότι του ζήτησα και απλά χρειαζόμουν λίγες ημέρες για να πάρω την οριστική μου απόφαση. Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα στις σχέσεις μας και απλά ήθελα να δω το πλάνο που θα έχουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επίσης, ήθελα να δω και τη μετεγγραφική του στρατηγική».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Κανένας δε μπορεί να δώσει διαβεβαιώσεις, όμως όσο καιρό είμαι στον σύλλογο έχω πίστη  στους ιθύνοντες της ομάδας. Την επόμενη σεζόν, οι παίκτες θα δουλέψουν σκληρά και καλύτερα. Μερικοί παίκτες θα φύγουν, άλλοι θα μείνουν, όμως αυτοί που θα είμαστε στην ομάδα, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.