«Καμία πρόταση για Σνάιντερ»

Από την πλευρά της Ίντερ ξεκαθάρισαν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Από την πλευρά της Ίντερ ξεκαθάρισαν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Ο Ολλανδός άσος που αποτέλεσε πρώτος στόχος για τη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, βρίσκεται και στο στόχαστρο άλλων ομάδων της Ευρώπης. Πάντως οι «νερατζούρι» τόνισαν πως ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει την τιμή του και με τον τρόπο αυτό άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο της πώλησης του παίκτη.

«Μας ρωτάτε αν η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον Σνάιντερ? Εμείς ούτε είδαμε κάτι αλλά ούτε και ακούσαμε κάτι. Αυτή είναι μια ιστορία που μαθαίνω από εσάς. Δεν πιστεύω πως ο Σνάιντερ δύσκολα πωλείται. Στον κόσμο όλοι και όλα έχουν την τιμή τους. Ο άνθρωπος δεν θα πρέπει να λέει όχι τώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον»,τόνισε το μέλος της διοίκησης της Ίντερ, Ερνέσττο Πάολο.

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την περίπτωση του Κάρλος Τέβεζ, σχολίασε: « Εμείς δε μπορούμε να σταματήσουμε τον Τέβεζ από το να έρθει στην ομάδα μας αλλά ούτε και να τον κυνηγάμε. Το μέλλον θα δείξει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.