Σε δίλημμα ο Βούτσινιτς

Ο Μίρκο Βούτσινιτς αναμένεται τις επόμενες μέρες να πάρει την τελική του απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μίρκο Βούτσινιτς αναμένεται τις επόμενες μέρες να πάρει την τελική του απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με την «Tuttosport», ο ίδιος έχει δεχθεί επίσημες προτάσεις από τις Γιουβέντους, Τότεναμ και Μπλάκμπερν, με τις δυο πρώτες να έχουν το πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Μάλιστα η «μεγάλη κυρία» θέλει να συμπεριλάβει τον γκολκίπερ, Μάρκο Στοράρι στα έμψυχα ανταλλάγματα. Στο «μικροσκόπιo» της πάντως έχουν μπει και οι περιπτώσεις των Σέρχιο Αγκουέρο και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που αποτελούν πιο ακριβά ονόματα.

Από την άλλη οι «σπερς» τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν στην επιθετική τους γραμμή, τους Ντεφόε, Κράουτς, Παβλιουτσένκο και Κράνιτσαρ και για να προχωρήσει η μετεγγραφή θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος εκ των παραπάνω. Η άλλη αγγλική ομάδα και συγκριμένα η Μπλάκμπερν, ψάχνεται για το μεγάλο «μπαμ» αλλά η περίπτωσή της, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Ο 27χρονος επιθετικός που στο παρελθόν φόρεσε και τη φανέλα της Λέτσε, αγωνίζεται στη Ρόμα από το 2006 και συνολικά μετρά 147 συμμετοχές και 46 τέρματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.