Θέλει να μείνει ο Σνάιντερ

Μετά τον Σάμουελ Έτο και ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο δυναμικό της Ίντερ.

Μετά τον Σάμουελ Έτο και ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο δυναμικό της Ίντερ και την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Ολλανδού άσου βρίσκεται ψηλά στη μετεγγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως ήδη οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κάνει πρόταση για την απόκτηση του παίκτη.

Από την άλλη όμως ο Σνάιντερ που βρίσκεται στους «νερατζούρι» τα τελευταία δυο χρόνια, ξεκαθάρισε τη θέση του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως θέλει να παραμείνει στην τωρινή του ομάδα και πως δεν πιέζει για καμία μετεγγραφή.

«Αν η ομάδα αποφασίσει να με πουλήσει, τότε εγώ θα πάω εκεί που θα μου πουν οι ίδιοι. Θέλω να πω πως αν αυτό συμβεί τότε θα είμαι πολύ λυπημένος. Η γυναίκα μου και εγώ είμαστε χαρούμενοι στο Μιλάνο και θα μας λείψει η πόλη και η Ίντερ αν φύγουμε».

Επίσης πρόσθεσε: « Στο χώρο του ποδοσφαίρου, μπορεί να συμβούν τα πάντα. Όταν με πούλησαν από την Ρεάλ στην Ίντερ, τότε έλπιζα πως θα καταφέρω να μείνω στην Ισπανία αλλά τα πάντα άλλαξαν μέσα σε μερικά λεπτά».

 Από την άλλη ο νέος τεχνικός της Ίντερ, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι εμφανίστηκε αισιόδοξος και πιστεύει πως ο Ολλανδός μέσος θα παραμείνει στην ομάδα του. «Βρίσκεται εδώ μαζί μας στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν και ξέρω ότι θέλει να παραμείνει εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.