Το πιστεύει ο Βεντούρα

Η Τορίνο αγνοεί τη νίκη επί της Γιουβέντους στο ντέρμπι Ντέλα Μόλε από το 1995 και ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα πιστεύει ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι ήρθε για την ομάδα του να σπασει την εφιαλτική αυτή παράδοση.

Η Τορίνο αγνοεί τη νίκη επί της Γιουβέντους στο ντέρμπι Ντέλα Μόλε από το 1995 και ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα πιστεύει ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι ήρθε για την ομάδα του να σπασει την εφιαλτική αυτή παράδοση. Η “γκρανάτα” έχει ξεκινήσει καλά για τα δεδομένα της τη σεζόν με 8 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές, τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ιταλίας “πέταξαν” βαθμούς μόνο στο Μιλάνο και το 1-1 με την Ίντερ.

“Δεν έχουμε νικήσει τους μπιανκονέρι από το 1995, αλλά δεν είχαμε νικήσει και στην Μπολόνια για 33 χρόνια και το πετύχαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν φοβόμαστε, παρότι έχουμε μεγάλο σεβασμό για μια ομάδα σαν τη Γιουβέντους που έχει κατακτήσει τον τίτλο δύο συνεχόμενες σεζόν”, είπε ο προπονητής της Τορίνο και στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του:

“Ξέρουμε τις αρετές μας, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και το λέω αυτό με απόλυτο σεβασμό. Η Γιούβε είναι δυνατή, αλλά έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να το κάνουμε. Το ντέρμπι είναι πάντα ένα διαφορετικό παιχνίδι από οποιοδήποτε άλλο. Έχουμε μεγαλώσει και είμαστε περισσότερο έμπειροι από την προηγούμενη σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.