Ματσάρι: «Αποφάσεις τον Ιούνιο»

Τον ερχόμενο Ιούνιο θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις στην Ίντερ, σχετικά με τη μετεγγραφική της ενίσχυση, σύμφωνα με τον Βάλτερ Ματσάρι.

Τον ερχόμενο Ιούνιο θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις στην Ίντερ, σχετικά με τη μετεγγραφική της ενίσχυση, σύμφωνα με τον Βάλτερ Ματσάρι. Ο Ιταλός τεχνικός των «νερατζούρι» υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν είναι αποτελεσματική στα τελευταία ματς, με αφορμή την εικόνα της στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε. Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα του Μιλάνου θα πρέπει να προσπαθήσει να συγκεντρώσει όσα περισσότερους βαθμούς μπορεί.

Αρχικά, ο Ματσάρι τόνισε: «Αυτή είναι μία περίεργη χρονιά. Δεν είμαστε αρκετά αποτελεσματικοί. Στα τελευταία δύο παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Δεν ξέρω τι να πω. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε στην πορεία που θέλουμε θα βγούμε κερδισμένοι».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε για την ενίσχυση της ομάδας του: «Αυτή την χρονιά έπρεπε όλοι μας να μεγαλώσουμε. Τον Ιούνιο θα πάρουμε ορισμένες αποφάσεις με τον σύλλογο και έχω ήδη μιλήσει με την διοίκηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.