Βολές Μέλο κατά συμπαικτών

Την άποψη ότι υπάρχουν παίκτες της Γιουβέντους που δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα της εξέφρασε ο Φελίπε Μέλο.

Την άποψη ότι υπάρχουν παίκτες της Γιουβέντους που δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα της εξέφρασε ο Φελίπε Μέλο. Ο Βραζιλιάνος άσος πρόσθεσε ότι οι «μπιανκονέρι» χρειάζονται μεταγραφές για να ανακάμψουν από τη μέτρια σεζόν που μόλις τέλειωσε.
 
Η «Μεγάλη Κυρία» τερμάτισε μόλις έβδομη στη Serie A και ο Μέλο υποστήριξε ότι αρκετοί συμπαίκτες του δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις. «Η Γιουβέντους δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αποκτήσει αληθινούς πρωταθλητές για ανακάμψει από την προηγούμενη χρονιά. Η τωρινή ομάδα έχει πολλές ελλείψεις και οι οπαδοί το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό», σχολίασε ο Μέλο.
 
«Στα μισά της χρονιάς ήξεραν όλοι ότι δεν πηγαίναμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν δύο ή τρεις παίκτες που δέχτηκαν κριτική από τον κόσμο γιατί δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Πιστεύω ότι αυτοί οι παίκτες δεν αξίζουν τη φανέλα της Γιουβέντους και δεν είναι αρκετά καλοί για να παλέψουν για τον τίτλο», συμπλήρωσε.
 
Τέλος, αναφερόμενος στην προσωπική του αγωνιστική εικόνα, παραδέχτηκε ότι ούτε και ο ίδιος ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, αλλά ότι ήταν καλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. «Είχα και εγώ το μερίδιό μου στην κριτική όπως και την πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, αλλά είμαι ευχαριστημένος επειδή φέτος βελτιώθηκα. Από προσωπικής άποψης, η φετινή ήταν μία θετική σεζόν», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.