Με την πλάτη στον τοίχο ο Ζέεντορφ

Το μέλλον του παίζει ο Κλάρενς Ζέεντορφ στις αναμετρήσεις με τη Λάτσιο και τη Φιορεντίνα, μετά από απόφαση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Το μέλλον του παίζει ο Κλάρενς Ζέεντορφ στις αναμετρήσεις με τη Λάτσιο και τη Φιορεντίνα, μετά από απόφαση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν εμφανίζεται απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του τους τελευταίους μήνες και βλέπει πως η έλευση του Ολλανδού, δεν έδωσε νέο αέρα στις τάξεις των «ροσονέρι». Οι κακές εμφανίσεις για τη Μίλαν συνεχίζονται και πλέον κινδυνεύει άμεσα με την απώλεια της θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Στην αρχή της εβδομάδας, ο Μπερλουσκόνι είχε διαρρεύσει πως στηρίζει τον Ολλανδό, όμως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, παρουσία της κόρης του και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, αποφάσισε να δώσει τελεσίγραφο στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ο Μπερλουσκόνι ζήτησε άμεση αλλαγή στην εικόνα της ομάδας, ενώ έχει θέσει ως στόχο την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.