Μπουφόν, Πίρλο και +17

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος έκανε η Γιουβέντους με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της, 1-0 επί της Τζένοα εκτός έδρας.

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος έκανε η Γιουβέντους με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της, 1-0 επί της Τζένοα εκτός έδρας. Ο Αντρέα Πίρλο με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89′ χάρισε τη νίκη στην Κυρία, ενώ ανάλογο μερίδιο έχει και ο Τζίτζι Μπουφόν, ο οποίος στο 72′ είπε «όχι» στον Καλαϊό σε εκτέλεση πέναλτι.

Παρά τις πολλές και σημαντικές της απουσίες (Τέβες, Μαρκίζιο, Τζιοβίνκο, Βούτσινιτς, Πέπε, Πελούζο, Μπαρτζάλι) η Γιουβέντους πανηγύρισε την 24η νίκη της σε 28 αγώνες και αποσπάστηκε 17 βαθμούς απ’ τη δεύτερη Ρόμα που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς υποδέχεται τη Δευτέρα την Ουντινέζε.

Με νίκη συνέχισε και η αντίπαλος των «μπιανκονέρι» στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ Φιορεντίνα, η οποία επικράτησε άνετα με 3-1 της Κιέβο στην Τοσκάνη. Κουαδράδο (11′), Μάτρι (39′) και Γκόμεζ (89′) σκόραραν για τους «βιόλα», ο Παλόσι για την ομάδα της Βερόνα στο 62′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.