Σέρσι: “Δεν ξεχνώ…”

Ο Αλέσιο Σέρσι δεν έχει ξεχάσει τη συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας του και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να πανηγυρίσει μαζί τους ένα γκολ ή έναν τίτλο.

Ο Αλέσιο Σέρσι δεν έχει ξεχάσει τη συμπεριφορά των φιλάθλων της ομάδας του και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να πανηγυρίσει μαζί τους ένα γκολ ή έναν τίτλο. Ο άσος της Φιορεντίνα απαντά με τον τρόπο του σε όσους τον κατηγόρησαν και του επιτέθηκαν όταν δεν έβρισκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

“Δεν θα με δείτε ξανά να πανηγυρίζω μαζί με τους φιλάθλους. Δεν έχω ξεχάσει όσα μου έλεγαν, ούτε που πρόσβαλαν εμένα και την κοπέλα μου. Με κατηγόρησαν ότι δεν έπαιζα καλά επειδή μου αρέσουν τα ακριβά αμάξια. Τους τελευταίους μήνες που βρήκα την επαφή μου με τα αντίπαλα δίχτυα με επευφημούν. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που με έβριζαν”, είπε ο Σέρσι, ο οποίος συμπλήρωσε “. δεν ξέρω γιατί είχαν αυτή τη συμπεριφορά απέναντι μου. Ισως γιατί είμαι μικρός σε ηλικία ή επειδή είμαι από τη Ρώμη και εδώ στη Φλωρεντία δεν είμαστε ιδιαίτερα αγαπητοί”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.