Γκόμεζ: «Να βρω τον σωστό ρυθμό»

Να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό θέλει ο Μάριο Γκόμεζ, μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, στην αναμέτρηση τις τελευταίες ημέρες.

Να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό θέλει ο Μάριο Γκόμεζ, μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, στην αναμέτρηση τις τελευταίες ημέρες. Ο Γερμανός επιθετικός τόνισε πως είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά, έτσι ώστε να επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, ενώ υπογράμμισε πως σε διπλούς αγώνες με τη Γιουβέντους τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στη φάση των «32» του Europa League, μετά την πρόκρισή της επί της Έσμπιεργκ.

Ο Γκόμεζ τόνισε για την επιστροφή του στην ενεργό δράση: «Μου λείπουν ακόμα ματς, αφού μετά από πέντε μήνες χωρίς να παίξω προπονούμαι με την ομάδα για δύο βδομάδες. Το νιώθω αυτό.  Το σημαντικό για μένα είναι να βρω τον σωστό ρυθμό όταν πηγαίνω στις διεκδικήσεις και όταν σπριντάρω μπροστά ή πίσω, αφού αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσω. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, αλλά θέλω να το κάνω. Ειλικρινά, δεν θεωρούσα ότι θα είναι τόσο δύσκολο. Κάποιες φορές ένιωσα πολύ κούραση και πόνο, αλλά έτσι είναι η διαδικασία. Αισθάνομαι σήμερα ότι ακόμα μου λείπουν πολλά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και ελπίζω να επιστρέψω στον καλύτερο μου εαυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Σχετικά με τις αναμετρήσεις κόντρα στη Γιουβέντους, δήλωσε: «Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τη Γιουβέντους. Την έχουμε νικήσει στην έδρα μας και σε έναν διπλό αγώνα τα πάντα μπορούν να συμβούν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.