Θέλει χρήματα ο Κίβου

Προειδοποίηση απηύθυνε στην Ιντερ ο μάνατζερ του Κρίστιαν Κίβου ότι ο παίκτης θα πάει στην Ντινάμο Μόσχας μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά από τους «νερατζούρι».

Προειδοποίηση απηύθυνε στην Ιντερ ο μάνατζερ του Κρίστιαν Κίβου ότι ο παίκτης θα πάει στην Ντινάμο Μόσχας μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά από τους «νερατζούρι».
 
Ο Ρουμάνος αμυντικός, που έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Μιλάνου, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια. Όταν προέκυψε ακόμα ένας στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν, θεωρήθηκε πιθανό το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.
 
«Ο Κίβου θα ήταν πρόθυμος να φύγει, αλλά μόνο αν πάρει αποζημίωση. Θα μπορούσε να πάει στην Ντινάμο μόνο αν ήταν ελεύθερος. Θα ήταν καλή συμφωνία, γιατί χρειάζονται αριστεροπόδαρο αμυντικό και ο προπονητής τους Νταν Πετρέσκου ξέρει πολύ καλά τον Κρίστιαν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κίβου Βίκτορ Μπεκάλι στην εφημερίδα «Izvestia».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής διεκδικεί 1 εκατ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο μισό των ετήσιων αποδοχών του στην Ιντερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.