Βέργος: «Σαν τους Τόρες και Ίμπρα»

Ο Νίκος Βέργος υπογράμμισε πως θέλει να μοιάσει στους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Φερνάντο Τόρες, καθώς του ταιριάζει το αγωνιστικό τους στυλ.

Ο Νίκος Βέργος υπογράμμισε πως θέλει να μοιάσει στους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Φερνάντο Τόρες, καθώς του ταιριάζει το αγωνιστικό τους στυλ. Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Έλτσε από τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην έως τώρα παρουσία του στην ισπανική ομάδα και στους προσωπικούς του στόχους. 

Αρχικά, ο Βέργος δήλωσε στην εφημερίδα «AS»: «Είμαι χαρούμενος που στα τελευταία δύο ματς έχω ξεκινήσει και παίζω περισσότερο. Δουλεύω για να μεγιστοποιήσω τις συμμετοχές μου. Έχω πετύχει 2 γκολ, αλλά δεν είμαι εντελώς ευχαριστημένος γιατί η ομάδα δεν έχει καλά αποτελέσματα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν μπορώ να πω εγώ, εάν θα είμαι βασικός. Ο κύριος Ρουμπέν Μπαράχα αποφασίζει τους 11 που ξεκινούν στη βασική ενδεκάδα. Ξέρει πως προπονούμαι καθημερινώς, είμαι πάντα έτοιμος 100% και περιμένω με υπομονή την ευκαιρία μου».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας επιθετικός υπογράμμισε: «Προσωπικά, με μαγεύει το στυλ του Ιμπραϊμοβιτς και του Τόρες. Από τον ‘Ίμπρα’ την ευφυΐα και τη δημιουργικότητά του στο γήπεδο. Ο Φερνάντο Τόρες εδώ και 3-4 χρόνια ήταν ο καλύτερος: γρήγορος, τεχνίτης, γκολτζής με το κεφάλι, με τα πόδια. Θα ήθελα να είμαι σαν και αυτούς. Και βέβαια διατηρώ επαφές με τον Ολυμπιακό. Με παρακολουθούν. Μιλάω κάθε 2 εβδομάδες με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας και τον γενικό διευθυντή της ομάδας μου. Σε έναν μήνα θα ξαναέχω ματς με την Εθνική. Περιμένω πως και πως την κλήση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.