Ο Χιμένεθ αποθέωσε τον Λαμπρόπουλο

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε σε ισπανικό ραδιόφωνο πως ο πρώην ποδοσφαιριστής του θα τα πάει τέλεια στην ομάδα της Γαλικίας. Αναλυτικά, ο Χιμένεθ δήλωσε στο “Cadena Cope”:

Για τα χαρακτηριστικά του Λαμπρόπουλου: «Για τη σωματοδομή που έχει είναι πολύ γρήγορος. Πηγαίνει πολύ δυνατά πάνω στις φάσεις και έχει τη δυνατότητα να προβλέψει τις κινήσεις των αντιπάλων του. Είναι πολύ καλός στο εναέριο παιχνίδι, κυρίως στον αμυντικό τομέα. Στην επίθεση δεν τελειώνει εύκολα τις φάσεις, αλλά βοηθάει στην στρατηγική και στο χτίσιμο της επίθεσης. Είναι ένας πολύ πειθαρχημένος παίκτης. Δεν ξέρει την μπάλα που γνωρίζουν ο Σέρχιο Ράμος ή ο Πικέ, αλλά θα είναι σίγουρα ένας πολύ καλός παίκτης για την Ντεπορτίβο». 

Για τις πρώτες εμπειρίες του Λαμπρόπουλου στο εξωτερικό: «Νομίζω ότι είναι έτοιμος. Όσο καιρό ήμουν στην ΑΕΚ είχαμε άριστες σχέσεις. Του αρέσουν τα ισπανικά, καταλαβαίνει και μιλάει πολύ καλά τη γλώσσα. Θα προσπαθεί να μιλάει στα ισπανικά. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Δεν έχει κακία μέσα του και πιστεύω ότι θα τα πάει τέλεια». 

Για τη συνεργασία τους: «Όταν επέστρεψα στην ομάδα τον περασμένο Φεβρουάριο μου είπαν ότι δεν μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω. Δεν μπορούσε να παίξει. Αν μπορούσα, θα τον χρησιμοποιούσα δίχως αμφιβολία και μάλιστα ως βασικό δίπλα στον Τσιγκρίνσκι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας