Ισπανία: Νέα μετάθεση στο Λα Κορούνια-Φουενλαμπράδα

Το…ταλαιπωρημένο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία δεν θα διεξαχθεί την Τετάρτη, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Χθες Δευτέρα (3/8) η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε η αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική της Segunda Division μεταξύ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και της Φουενλαμπράδα να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (5/8). 

Ωστόσο, αυτό δεν θα καταστεί δυνατόν για δύο λόγους. Πρώτον υπάρχει αύξηση κρουσμάτων στην πόλη της Κορούνια και δεύτερον δεν υπήρχε ο απαιτούμενος χρόνος βάσει πρωτοκόλλου για να υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ οι ποδοσφαιριστές της Λα Κορούνια.

Ο σύλλογος της Γαλικίας ζήτησε η αναμέτρηση να διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή (7/8), που είναι και η πιο πιθανή ημερομηνία πλέον.

Υπενθυμίζεται πως αρχικώς ο αγώνας δεν είχε πραγματοποιηθεί γιατί σχεδόν στο σύνολό του το αγωνιστικό τμήμα της Φουενλαμπράδα είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό.

Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία ενώ οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται ένα βαθμό για να αγωνιστούν στα play off ανόδου για τη La Liga. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.