Τενερίφη-Αλκορκόν 1-0: Ανεβασμένοι οι νησιώτες, φουλ για playoffs (highlights)

Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά επικράτησε των Μαδριλένων του Μεντί Ναφτί και έφτασε μια ανάσα από την πρώτη εξάδα με το πέρας της 19ης αγωνιστικής της Segunda Division.

Στην ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής της Segunda Division στα Κανάρια Νησιά, Τενερίφη και Αλκορκόν προσέφεραν λίγα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο, με τους ουραγούς της κατηγορίας να έχουν τις δύο καλύτερες στιγμές με τον Ομπιέτα και τον Γκονθάλεθ στο 10′ και στο 39′, δίχως όμως οι Μαδριλένοι να πετύχουν γκολ, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια δίχως σκορ.

Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα κρινόταν στη λεπτομέρεια, κάτι που όντως συνέβη με τον Ετέκι να κάνει λάθος στο χώρο του κέντρου στο 65′ και τον Άνχελ Ροδρίγεθ να σημειώνει το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα και να διαμορφώνει το τελικό 1-0, αφού η Αλκορκόν δεν κατάφερε να απειλήσει στο εναπομείναν διάστημα, μένοντας δίχως γκολ σε 5ο διαδοχικό ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Χάρη σε αυτή τη νίκη η Τενερίφη έφτασε στους 30 βαθμούς και είναι στην 7η θέση, στο -1 από τις θέσεις των play offs ανόδου, ενώ η Αλκορκόν του Μεντί Ναφτί, παλιού παίκτη του Άρη, έμεινε στους 14 στο βυθό της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.