Λεβάντε – Καρταχένα 0-1: Ο Σαντίκου την έστειλε κορυφή (hls)

Η Καρταχένα με γκολ του Σαντίκου υποχρέωσε τη Λεβάντε στην πρώτη φετινή της ήττα στη Β' Ισπανίας και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή μετά από 6 αγωνιστικές.

Το ματς ξεκίνησε με πέναλτι που καταλογίστηκε στο 2′ υπέρ των γηπεδούχων, αλλά ανακλήθηκε μετά από θέαση του ριπλέι από τον διαιτητή.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Οι δύο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες στη συνέχεια, όμως το παιχνίδι πήρε …φωτιά στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, όταν οι φιλοξενούμενοι μετά από φάση διαρκείας σκόραραν, έπειτα από προβολή του Σαντίκου σε μπαλιά του παλιού παίκτη του Άρη Τόνι Ντάτκοβιτς.

Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όμως κατακυρώθηκε μέσω VAR, με τον Αλβανό φορ να πληγώνει μία από τις παλιές του ομάδες, έχοντας μπει μάλιστα στο ματς στο 22′ ως αλλαγή του τραυματία Ορτούνιο.

Στην αμέσως επόμενη φάση η Λεβάντε είχε δοκάρι με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μοντιέλ, ενώ στο β’ οι γηπεδούχοι παρά την πίεση που άσκησαν δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Έτσι η Καρταχένα ανέβηκε στην κορυφή με 12 πόντους, αφήνοντας στους 9 τη Λεβάντε, αν και το κύριο «πιάτο» της αγωνιστικής σερβίρεται το Σαββατοκύριακο.

Λεβάντε (Νάφτι): Κάρδενας – Σον, Ποστίγο, Βέσο, Φρανκέζα (81′ Iμπάνιεθ) – Ντε Φρούτος (67′ Καντέρο), Πεπέλου, Ιμπόρα, Μοντιέλ (66′ Μπρουγκέ) – Γουέσλι (81′ Μουσοντά), Σολδάδο (57′ Μπουλντινί).

Καρταχένα (Καριόν): Εσκανδέλ – Καλέρο, Αλκαλά, Ολίβας, Ντάτκοβιτς – Ρίκο, Μούστο – Ντε Μπλάσις (80′ Όσκαρ), Βάγιε (64′ Σανγκάλι), Χάιρο (64′ Ντελμάς) – Ορτούνιο (22′ Σαντίκου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.