Αλαβές-Μιραντές 1-0: Ένα γκολ και πέντε δοκάρια για το “2χ2” (hls)

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς στη Segunda Division σημείωσε η Αλαβές που επικράτησε 1-0 της Μιραντές στο "Μεντιθορόθα".

Σε ένα ματς που είχε πέντε δοκάρια, η Αλαβές κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της Μιραντές και να σημειώσει τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς στη Segunda Division.

Ο Ραούλ Γκαρθία είχε το πρώτο δοκάρι στο 37′, με τον Σάλβα να απειλεί για τους γηπεδούχους με φάουλ στο 41′ και τον Ραμόν να διώχνει σε κόρνερ.

Δύο λεπτά μετά, από γύρισμα του Ριόχα, ο Αλκάιν με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την Αλαβές.

Στο δεύτερο μέρος ο Τενάγλια με σουτ στην κίνηση στο 54′ σημάδεψε το δοκάρι του Ραμόν, όπως και ο Μιγκέλ Ντε Λα Φουέντε στο 70′.

Στο 85′, ο Χοφρέ έκανε ωραία ατομική ενέργεια, όμως δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει για την Μιραντές καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Σιβέρα.

Τελευταίο δοκάρι στο ματς, στο 87′, με τον Γουρίδι που έπαιξε κόντρα στην πρώην του ομάδα να πλασάρει αλλά να στέκεται άτυχος καθώς η μπάλα στην επαναφορά χτύπησε στην πλάτη του Ραμόν και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.