Οβιέδο – Εϊμπάρ 1-1 : Άγαλμα στον Γιοέλ (hls)

Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Γιοέλ η Εϊμπάρ έκλεψε την ισοπαλία 1-1 από την έδρα της Οβιέδο για την 23η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε η Οβιέδο. Οι τελικές ήταν 9-2 για τους γηπεδούχους. Προηγήθηκαν με κεφαλιά του Κόστας (19′) ο οποίος σκόραρε μετά από πέντε χρόνια.

Ο τερματοφύλακας Γιοέλ έσωσε σε τρεις περιπτώσεις την Εϊμπάρ από το να δεχτεί δεύτερο τέρμα. Το πρώτο ημίχρονο αρκετά δύσκολο για τους φιλοξενούμενους.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι καλές στιγμές του δευτέρου ημιχρόνου. Κεφαλιά άουτ του Γιορέντε για την Εϊμπάρ (75′) φεύγει άουτ ενώ ο Γιοέλ σταματάει και την κεφαλιά του Μάνχελ εντυπωσιακά (80′) για να κρατήσει την ομάδα του ζωντανή στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι τελικά έκλεψαν την ισοπαλία με την σουτάρα του Τεχέρο (87′) και πήραν την ισοπαλία 1-1 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Γιοέλ ο οποίος και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων σταμάτησε την οβίδα του Πόμπο.

Οβιέδο (4/4/2) : Φεμένιας – Ισάακ, Κόστας, Κάλβο, Πιέρ – Σανγκάλι (69′ Μάνχελ), Τζίμι, Μπρούγκμαν (86′ Λούκας), Βίτι (75′ Γίρκα) – Ομπένγκ (69′ Πόμπο), Μπαστόν (86′ Τζόνι)

Εϊμπάρ (4/1/4/1) : Γιοέλ – Τεχέρο, Αρμπίγια (84′ Ακέτσε), Ετσέιτα (56′ Μπούργος), Τόνιο Γκαρθία – Σέρχιο – Κόρπας (56′ Ατιένθα), Χάβι Μουνιόθ, Εξπόσιτο, Στόιτσκοφ (56′ Γιορέντε) – Σολ (84′ Κίκε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.