Αλμερία – Ουέσκα 0-0, “σκόνταψε” η πρωτοπόρος (hls)


Χωρίς γκολ τελείωσε το ματς μεταξύ της Αλμερίας και της Ουέσκα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σπουδαίο βαθμό σε έδρα που λίγες ομάδες θα καταφέρουν να κάνουν.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν μπει μπροστά στο σκορ στο 25ο λεπτό, όταν ο Σαντίκ αστόχησε στο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος στο 23′ και επιβεβαιώθηκε από το VAR. Ο επιθετικός της Αλμερία επέλεξε εκτέλεση αλά Πανένκα, όμως ήταν πολύ κακή εκτέλεση με την μπάλα να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερη πολύ μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο πρώτο μέρος, όταν το φάουλ του Σάντσες σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Αντρές Φερνάντες.

Στο δεύτερο μέρος και με την ψυχολογία με το μέρος της, αφού έχει παραμείνει… ζωντανή, η Ουέσκα πίεσε κι έψαξε στις αντεπιθέσεις ένα γκολ που θα μπορούσε να της δώσει τη νίκη. Σε μία τέτοια αντεπίθεση ο Χοακίν, ύστερα από εξαιρετική ατομική γύρισε την μπάλα στον Σοάνε ο οποίος σκόραρε ανοιγοντας το σκορ. Όμως το VAR είχε άλλη άποψη, αφού στην αρχή της φάσης, στην πρώτη πάσα, ο Χοακίν ήταν ελάχιστα μπροστά από τον αμυντικό και το γκολ δεν μέτρησε μένοντας το παιχνίδι στο 0-0.

Μέχρι το τέλος του αγώνα η Αλμερία πάλεψε, πίεσε πάρα πολύ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει χάνοντας ουσιαστικά 2 βαθμούς, αλλά παρμένει μόνη πρώτη καθώς πριν τα ματς είχε 8 βαθμούς διαφορά απο την δεύτερη Εϊμπαρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.