Σαραγόσα – Ουέσκα 0-0 : Δεν ήθελε να μπει (hls)

Όταν δεν θέλει να μπει η μπάλα στα δίχτυα δεν θα μπει. Το ντέρμπι της Αραγονίας έληξε ισόπαλο 0-0 με την Σαραγόσα να έχει δύο δοκάρια και την Ουέσκα ένα. Αποτέλεσμα που δεν βοηθά καμία από τις δύο ομάδες.

Εκτός από ντέρμπι της Αραγονίας χαρακτηρίστηκε και ντέρμπι ανάγκης για τις δύο ομάδες… η ανάγκη τους απλή, οι τρεις βαθμοί της νίκης καθώς και οι δύο ήταν σε δύσκολη θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενέργεια, με πάθος στο γήπεδο αλλά δεν έφτιαξαν καθαρή ευκαιρία. Τρεις καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο όλες για τους φιλοξενουμενους.

Απείλησαν οι Χοακίν (10′) και Ματεού (17′) αλλά η σημαντικότερη ήταν το δοκάρι σε σουτ του Χοακίν (36′). Ημίχρονο 0-0.

Αντιστρόφως ανάλογη η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους καλύτερους και με τρεις καλές στιγμές… με τον Άλβαρο (49′) και τον Εγουαράς (49′) και τον τερματοφύλακα Αντρές να σώζει.

Η καλύτερη στιγμή ήταν το δοκάρι σε δυνατό σουτ του Άλβαρο (65′) μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 84′ ο Άλβαρο κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μιγκέλ και ανέλαβε την εκτέλεση.

Έστειλε την μπάλα ακριβώς στο δοκάρι ακριβώς στο ίδιο σημείο με την φάση του 65ου λεπτού.

Τελικό αποτέλεσμα 0-0 με τους γηπεδούχους να μένουν αήττητη για έκτο σερί παιχνίδι αλλά να μετρούν πέντε ισοπαλίες ενώ η Ουέσκα έχει μόνο μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Σαραγόσα (4/4/2) : Άλβαρες – Γκάμεθ, Λόπεθ, Ζαΐρ, Τσαβαρία – Βάδα (76′ Τζέιμς), Εγουάρας (90+ Πέτροβιτς), Θαπατέρ (90+ Αντριάν), Μπερμέχο (90+ Αθόν) – Νάνο (46′ Άλβαρο), Ναρβάες

Ουέσκα (4/4/2) : Αντρές – Μπουφαρίνι, Πουλίδο, Μικέλ, Μιγκέλ (85′ Νουακάλι) – Χοακίν (70′ Φερέιρο), Ρίκο, Σεοάνι (46′ Σαλβαδόρ), Ματεού – Εσκρίτσε, Πίτα (90′ Γκάιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.