Φουενλαμπράδα – Καρταχένα 2-1: To σερί μεγάλωσε (hls)

Η Φουενλαμπράδα παρέμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι στην δεύτερη κατηγορία. Νίκησε δίκαια την Καρταχένα με 2-1.

Η Καρταχένα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθει στο ίδιο λεπτό αλλά ο Οκαζάκι ήταν άστοχος.

Οι γηπεδούχοι από το 30ο λεπτό και μετά κυριάρχησαν στο ματς και πήραν το προβάδισμα με πέναλτι του Λεόν (34′). Θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλο τέρμα αλλά ο τερματοφύλακας Μαρτίνεθ ήταν σταθερός.

Καλύτερη στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου η Καρταχένα σκόραρε με τον Ρουμπέν Κάστρο αλλά το γκολ σωστά δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Αντίθετα με την ροή του αγώνα ο Λεον πέτυχε δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους στο 66ο λεπτό.

Το ματς φαινόταν να πηγαίνει χωρίς άγχος για την Φουενλαμπράδα στο φινάλε αλλά ο Ορτούνιο μείωσε στο 83ο λεπτό μετά από υπέροχη ασίστ του Ντε Μπλάσις.

Η Φουενλαμπράδα κράησε τελικά το 2-1, με λίγο άγχος, έμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι (2/4/0) και έφτασε στην δέκατη θέση της βαθμολογίας.

Φουενλαμπράδα (4/4/2) : Αλτούβε – Ιρίμπας (46′ Σοτίγιος), Πουλίδο (57′ Χουάνμα), Ντιέγκεθ, Πολ – Λεόν (79′ Μολίνα), Κριστόμπαλ (79′ Φουέντες), Κονατέ, Σαλβαδόρ – Ζοζούλια, Σολδάνο (72′ Καντέ)

Καρταχένα (4/2/3/1) : Μαρτίνεθ – Ντελμάς, Αλκαλά, Αντούχαρ, Σίλβα – Κλαβερία (68′ Τεχέρα), Μπόατενγκ (80′ Μποντιγκέρ)- Ντάουντα (80′ Καγιάργκα), Γκαγιάρ (80′ Ορτούνιο), Οκαζάκι (68′ Ντε Μπλάσις) – Ρουμπέν Κάστρο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.