Xιχόν-Λεγανές 2-1: Γλυκιά μοναξιά στην κορυφή (hls)

Οι "ροχιμπλάνκος" έφτασαν στην 4η νίκη τους σε 5 αγωνιστικές στη δεύτερη κατηγορία και παραμένουν πρωτοπόροι με τον Ραντζέλοβιτς να έχει δοκάρι στο ντεμπούτο του με τη Λεγανές.

Oι γηπεδούχοι μπήκαν στο γεμάτο κόσμο “Μολινόν” έχοντας ορμή και κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη καλή στιγμή τους με τον Βιγιάλμπα στο 4′, ο Ριέσγο στάθηκε άτυχος, αφού η κόντρα από τον Παλένθια άλλαξε σε σημαντικό βαθμό την πορεία της μπάλας, για το 1-0.

Από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους οι Μαδριλένοι είχαν ευκαιρίες, αλλά τόσο ο Ταρίν με κεφαλιά στο 24′ όσο και ο Ναΐμ Γκαρθία στο 44′ με μακρινό σουτ, δεν βρήκαν στόχο.

Στο 62′ ο Αϊτόρ Γκαρθία ύστερα από ασίστ του Γκασπάρ Κάμπος σημείωσε το 2-0 κι όλα έδειχναν πως θα είχαμε ένα εύκολο βράδυ για την ομάδα του Γαγέγο.

Όμως η Λεγανές -με τον Ραντζέλοβιτς να βοηθάει επιθετικά- μείωσε στο 79′ με σουτ του Μερίνο, ενώ ο Σέρβος που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-2 στο 90′ αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

Η Χιχόν έφτασε τους 13 βαθμούς με τους “πεπινέρος” να μένουν στους 2. 

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκε ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, χάλκινος ολυμπιονίκης του τένις στους Αγώνες του Τόκιο, γέννημα θρέμμα της πόλης της Χιχόν.

Χιχόν: Μαρίνιο, Ρόσας, Μπαμπέν, Βαλιέντε, Πάμπλο Γκαρθία (80′ Μιλοβάνοφ), Γραγέρα, Ντίαθ, Βιγιάλμπα (88′ Μπέρτο Γκονθάλεθ), Αιτόρ Γκαρθία (80′ Πάμπλο Πέρεθ), Γκασπάρ Κάμπος (66′ Μέντεθ), Τζούρτζεβιτς (80′ Καμπουθάνο)

Προπονητής: Νταβίδ Γκαγέγο

Λεγανές: Ριέσγο, Παλένθια, Ταρίν (αρχ.), Γκονθάλεθ (46′ Ραντζέλοβιτς), Ερνάντεθ, Πάρδο, Περέα (69′ Ντουκουρέ), Ναΐμ Γκαρθία (78′ Σισέ), Κιντιγιά, Βίκο (69′ Γκαρθές), Μπαουτίστα (78′ Μερίνο)

Προπονητής: Ασιέρ Γαριτάνο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.