Ο σεΐχης θα βγει αληθινός!

Η Αλμερία άρχισε με εμφατικό τρόπο τη φετινή σεζόν επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι η άνοδος αποτελεί ξεκάθαρη και αντικειμενική επιδίωξη

Όταν τον Αύγουστο του 2019 ο σεΐχης Τούρκι Αλ Σικ είχε αποκτήσει την Αλμερία από τον Αλφόνσο Γκαρσία Γκαμπαρόν είχε υποσχεθεί ότι η ομάδα θα επιστρέψει εντός της επόμενης τριετίας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Με τις προηγούμενες δύο σεζόν να χάνει την άνοδο στα play-offs, η προθεσμία για τον ιδιοκτήτη της Αλμερία να αποδειχθεί συνεπής στις εξαγγελίες του ολοκληρώνεται φέτος.

Η ομάδα του Ρούμπι έδειξε από την πρώτη αγωνιστική της Segunda Division ότι απολύτως δικαιολογημένα περιλαμβάνεται στα φαβορί της διοργάνωσης.

Ήταν η μοναδική που πέτυχε τρία γκολ και ανέβηκε από την αρχή στο ρετιρέ της κατάταξης.

Με επιθετικές αρετές που είχε αποκαλύψει από πέρυσι αποκαλύψει και βελτιωμένη ανασταλτική συμπεριφορά έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η τρίτη προσπάθεια μπορεί να αποδειχθεί και «φαρμακερή».

Δεν είναι μόνο το νικηφόρο εκτός έδρας αποτέλεσμα με την Καρταχένα. Είναι η καθαρή σκέψη στο χορτάρι, το καλό ποδόσφαιρο και ο μεγάλος αριθμός ευκαιριών από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό που την καθιστούν μια εξαιρετικά ευχάριστη ομάδα να παρακολουθείς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.