Η παρουσίαση του Χακόμπο

Στο Βαγιαδολίδ, στις εγκαταστάσεις ενός εκ των βασικών χορηγών της Τενερίφης, βρέθηκε το μεσημέρια ο Χακόμπο Σανθ προκειμένου να γίνει εκεί η επίσημη παρουσίασή του από την ισπανική ομάδα.

Στο Βαγιαδολίδ, στις εγκαταστάσεις ενός εκ των βασικών χορηγών της Τενερίφης, βρέθηκε το μεσημέρια ο Χακόμπο Σανθ προκειμένου να γίνει εκεί η επίσημη παρουσίασή του από την ισπανική ομάδα. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας, αφού μετείχε κανονικά στην πρωινή προπόνηση, έδωσε το παρών σχολιάζοντας σχετικά: «Ηρθα σε μια ομάδα με όνομα και ιστορία. Ξέρω πως πήρα τη σωστή απόφαση». Από την πλευρά του, τεχνικός διευθυντής της Τενερίφε, Αλφόνσο Σεράνο ανέφερε: «Είναι ένας τερματοφύλακας που γνωρίζαμε. Διαθέτει εμπειρία κι ελπίζουμε να πάρουμε το απόλυτο από τον Σανθ». Για να προσθέσει ο Χακόμπο: «Ολα ήταν όπως τα περίμενα. Τώρα, πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά σε καθημερινή βάση. Είμαι σε καλή κατάσταση αλλά ο προπονητής είναι αυτός που θ’ αποφασίσει για το αν την Τετάρτη στον φιλικό αγώνα θα πάρω λεπτά συμμετοχής. Μπορεί να καθυστέρησε λίγο η ολοκλήρωση της συμφωνίας αλλά τελικά είμαι εδώ. Γνωρίζω τους ανταγωνιστές μου για τη θέση του τερματοφύλακα. Περνάμε ώρες μαζί το τελευταίο διήμερο. Ομως γενικά, είμαι ‘ανοικτό’ άτομο και δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».

Αναφορικά με το αν μίλησε με κανέναν από την ομάδα προτού συμφωνήσει για να τον συμβουλευτεί, αποκρίθηκε πως «αντάλλαξα κάποια μηνύματα με τον Βιτόλο. Είναι ένας παίκτης υψηλής ποιότητας. Το ενδιαφέρον που έδειξε η Τενερίφη για μένα μου επιτρέπει να αγωνιστώ και πάλι στην Ισπανία, σ’ ένα κλαμπ που έχει όνομα και ιστορία. Ξέρω πως πήρα τη σωστή απόφαση. Μετά από τρία χρόνια στην Ελλάδα, έχω επιστρέψει στην Ισπανία από τη στιγμή που μου δόθηκε η δυνατότητα. Βασικός στόχος είναι να φτάσουμε τους πενήντα βαθμούς στο πρωτάθλημα κι από εκεί και πέρα θα δούμε. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο προπονητής έχει και δείχνει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.