Σέλτικ: 4ο διαδοχικό τρεμπλ για την ομάδα του Μπάρκα!

Η Σέλτικ αναδείχθηκε κυπελλούχος Σκωτίας σε μια επεισοδιακή αναμέτρηση απέναντι στη Χαρτς (2-2 κ.α - 3-3 παράταση) που κρίθηκε στα πέναλτι (4-3). Ο Βασίλης Μπάρκας έμεινε στον πάγκο.

Η Σέλτικ αναδείχθηκε κυπελλούχος Σκωτίας σε μια επεισοδιακή αναμέτρηση απέναντι στη Χαρτς (2-2 κ.α – 3-3 παράταση) που κρίθηκε στα πέναλτι (4-3). Ο Βασίλης Μπάρκας έμεινε στον πάγκο. Τέσσερις σεζόν, τέσσερα τρόπαια για τη Σέλτικ!

Η Σέλτικ βρήκε δύο γκολ στα πρώτα 30 λεπτά με τους Κρίστο και Έντουαρντ να σκοράρουν στο 19 και το 29. Η Χαρτς έφερε το ματς στα ίσα με τους Μπόις και Κίνγκσλεϊ στο 48 και το 67 οδηγώντας τον αγώνα στη παράταση (2-2). Στον έξτρα χρόνο, ο Γκρίφιθς έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Σέλτικ (3-2,105′), με τον Γκινέλι να στέλνει το ματς στα πέναλτι με γκολ στο 111΄ (3-3) Στη ρώσικη ρουλέτα, ο αντικαταστάτης του Βασίλη Μπάρκα στην ενδεκάδα, o Ιρλανδός Κόνορ Χάζαρντ, απέκρουσε τα πέναλτι των Στέφεν Κίνγκσλεϊ και Κρεγκ Γουίτον και η Σέλτικ πήρε το κύπελλο για 40η φορά στην ιστορία της!

Η Σέλτικ επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στο ποδόσφαιρο της Σκωτίας πανηγυρίζοντας για 4η διαδοχική το τρεμπλ! Εν τω μεταξύ, ο προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον, έγινε ο πρώτος και μοναδικός που κερδίζει Σκωτσέζικο τρεμπλ ως παίκτης και ως προπονητής!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.