Ο Σαμ Μαρτίνεζ «έφυγε» ευτυχισμένος

Ο γηραιότερος οπαδός της Χιμπέρνιαν, Σαμ Μαρτίνεζ, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 106 ετών, έχοντας προλάβει όμως να δει την ομάδα του να σηκώνει το Κύπελλο Σκωτίας.

Ο γηραιότερος οπαδός της Χιμπέρνιαν, Σαμ Μαρτίνεζ, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 106 ετών, έχοντας προλάβει όμως να δει την ομάδα του να σηκώνει το Κύπελλο Σκωτίας.

Ο Μαρτίνεζ, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Εδιμβούργου, μερικούς μήνες μετά την παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου, όπου πανηγύρισε την νίκη επί της Ρέιντζερς και το πρώτο τρόπαιο της ομάδας του στον θεσμό έπειτα από 114 χρόνια.

Ο απελθών ήταν ένας από τους πιο γνωστούς οπαδούς της σκωτσέζικης ομάδας, η οποία μέσω εκπροσώπου της εξέφρασε την θλίψη όλων στον σύλλογο για τον θάνατό του.

«Η Χιμπέρνιαν έμαθε με μεγάλη θλίψη το νέο του θανάτου του Σαμ. Ήταν ένα αξιαγάπητο άτομο και μας άγγιξε όλους με τον χαρακτήρα και την αφοσίωσή του στον σύλλογο. Υπέμενε περισσότερο απ’ όλους μας, μέχρι να δει την Χιμπέρνιαν να σηκώνει το Κύπελλο και είμαστε χαρούμενοι που μπόρεσε να βρεθεί στον τελικό τον περασμένο Μάιο. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.