Η Ρέιντζερς πήρε το Λιγκ Καπ

Ενα γκολ του Γέλαβατς στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης έδωσε στη Ρέιντζερς τη νίκη με 2-1 επί της Σέλτικ και την οδήγησε στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Ενα γκολ του Γέλαβατς στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης έδωσε στη Ρέιντζερς τη νίκη με 2-1 επί της Σέλτικ και την οδήγησε στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ.
 
Η Ρέιντζερς άνοιξε το σκορ στο 24′, ο Ντέιβις έκανε μια μικρή κούρσα και έπιασε ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Η χαρά των παικτών του Ουόλτερ Σμιθ δεν κράτησε για πολύ.
 
Η Σέλτικ, λοιπόν, κατάφερε να ισοφαρίσει με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ο Ιζαγκουάιρ έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Γιώργος Σαμαράς ακούμπησε την μπάλα, αυτή έφτασε στον Λέντλεϊ που με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).
 
Στο 33′ ο Γέλαβιτς φάνηκε να ανατρέπεται από τον Ρογκν, αλλά ο διαιτητής -ορθά- πήρε πίσω την αρχική του απόφαση να υποδείξει την εσχάτη των ποινών δείχνοντας την κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Ρέιντζερς.
 
Με αυτό το σκορ έληξε η κανονική διάρκεια του αγώνα. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παρατάση, όπου η Ρέιντζερς με ένα γκολ του Γέλοβατς στο 98′ κατάφερε και κατέκτρησε το τρόπαιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.