Πρεμιέρα με ισοπαλία για Μάδεργουελ

Για δεύτερο επίσημο παιχνίδι η Μάδεργουελ, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας σε ισοπαλία 0-0 με τη νεοφώτιστη Ρος Κάουντι.

Για δεύτερο επίσημο παιχνίδι η Μάδεργουελ, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας σε ισοπαλία 0-0 με τη νεοφώτιστη Ρος Κάουντι.

Η ομάδα του Στιούαρτ Μακ Κολ παρατάχθηκε στο «Βικτόρια Παρκ», για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Σκωτίας για τη σεζόν 2012-13, με το κλασικό 4-4-2 που εφάρμοσε και στην ήττα με 0-2 από το «τριφύλλι» στο «Φιρ Παρκ».

Η αρχική ενδεκάδα και οι αλλαγές του Μακ Κολ, απέναντι στη Ρος Κάουντι: Ράντολφ, Χάμελ, Λόου, Χάτσινσον, Χέιτλι, Χάμφρεϊ (69΄ Όγιαμαα), Χίγκντον, Μέρφι, Λάσλι, Ράμσντεν, Ντάλεϊ (81΄ Μακ Χαγκ).

Παρά το γεγονός πως, θεωρητικά, η Ρος Κάουντι ήταν υποδεέστερος αντίπαλος, η Μάδεργουελ δεν κατάφερε να δημιουργήσει απειλητικές φάσεις στην εστία των γηπεδούχων (6 τελικές, 2 στο στόχο), μην μπορώντας να βρει δίχτυα για 180 λεπτά σε δύο επίσημα ματς που έχει δώσει.

Όσον αφορά την πρωταθλήτρια Σέλτικ άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της, νικώντας με 1-0 την Αμπερντίν στη Γλασκώβη, με γκολ του Κόμονς στο 79΄.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής: Χαρτς-Σεντ Τζόνστον 2-0 (30΄ Σάτον πέναλτι, 82΄ Τέμπλετον), Κιλμάρνοκ-Νταντί 0-0, Σεντ Μίρεν-Ινβερνές 2-2 (32΄ Γκάι, 90΄ Μακ Γκρέγκορ-70΄ Ρος, 76΄ Μακ Κέι).

Η πρώτη ημέρα της νέας SPL ολοκληρώνεται την Κυριακή (5/8) με την αναμέτρηση της Νταντί Γιουνάιτεντ με τη Χιμπέρνιαν (στις 17.00 ώρα Ελλάδας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.