Λο: “Επιθετικά με ΠΑΟ”

Ο Νίκο Λο δήλωσε στην «the scottish sun» πως δεν φοβάται τον Παναθηναϊκό τον οποίο η Μάδεργουελ θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο των προκριματικών του Champions League.

Ο Νίκο Λο δήλωσε στην «the scottish sun» πως δεν φοβάται τον Παναθηναϊκό τον οποίο η Μάδεργουελ θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο των προκριματικών του Champions League. «Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους παίκτες, όπως ο Μπουμσόνγκ και ο Καραγκούνης. Έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα 11 φορές και διαθέτουν καταπληκτική εμπειρία από το Champions League« είπε ο Λο.

Και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολα, αλλά η εμφάνισή μας στο φιλικό με την Έβερτον μάς έδωσε αυτοπεποίθηση. Δεν τους φοβόμαστε. Ανυπομονούμε για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και ειδικά αυτόν στο Φιρ Παρκ. Ελπίζω το γήπεδο να είναι κατάμεστο».

Κατέληξε δε λέγοντας. «Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτό είναι σίγουρο. Θα μπούμε στο ματς χωρίς φόβο και στην έδρα μας θα παίξουμε επίθεση, όπως, κόντρα στην Εβερτον. Δεν θα γνωρίζουν τίποτα για εμάς και ίσως να τους πετύχουμε σε κακή βραδιά ή να νομίζουν πως θα έχουν εύκολο έργο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.