Υποστολή σημαίας στη Σελτικ! (pic)

Ο εμβληματικός αρχηγός της Σέλτικ, Σκοτ Μπράουν, θα ενταχθεί στην Αμπερντίν σε ρόλο παίκτη - προπονητή αυτό το καλοκαίρι.

Ο αρχηγός της Σέλτικ, Σκοτ Μπράουν, θα ενταχθεί στην Αμπερντίν σε ρόλο παίκτη – προπονητή αυτό το καλοκαίρι. Ο Μπράουν θα συνεργαστεί εκεί με τον πρόσφατα διορισμένο προπονητή της Αμπερντίν, Στίβεν Γκλας, με τον οποίο έπαιξε μαζί στη Χιμπέρνιαν. Με την απόφαση του αυτή, θα βάλει τίτλους τέλους, σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη περίοδο 14 ετών στην ομάδα της Γλασκώβης, που συνδυάστηκε με 22 τρόπαια! Ο Μπράουν είπε στον ιστότοπο της Σέλτικ: 
«Είναι μια τεράστια απόφαση να εγκαταλείψω αυτό το υπέροχο κλαμπ, στο οποίο είμαι για τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου, αλλά αυτή είναι μια νέα ευκαιρία για μένα και ένα νέο κεφάλαιο. Η Σέλτικ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε αυτή τη σεζόν και προσπαθούμε να δώσουμε στους οπαδούς μας περισσότερη επιτυχία».

Μιλώντας στον ιστότοπο της Αμπερντίν, ο Μπράουν πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έπρεπε να σκεφτώ πολλά όταν αποφάσιζα τα επόμενα βήματα, ειδικά μετά από 14 χρόνια επιτυχίας στη Σέλτικ. Ωστόσο, η ευκαιρία να συμμετάσχω στην Αμπερντίν, μία ομάδα που μπαίνει σε μια συναρπαστική, νέα περίοδο, μαζί με τον πρώην συμπαίκτη μου Στίβεν τώρα στο τιμόνι, ήταν μία πρόκληση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ακόμα αισθάνομαι ότι έχω πολλά να δώσω, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και σε ένα ευρύτερο πεδίο ενασχόλησης, καθώς ξεκινάω το προπονητικό μου ταξίδι. Θα είμαι αδυσώπητος στην αναζήτησή μου για επιτυχία για τον Αμπερντίν!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.