Αμπερντίν: Πρόστιμο στους παραβάτες

Με «βαρύ» πρόστιμο και αυστηρή επίπληξη τιμώρησε η διοίκηση της Αμπερντίν τους οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας που παραβίασαν την περασμένη εβδομάδα τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό.

Με «βαρύ» πρόστιμο και αυστηρή επίπληξη τιμώρησε η διοίκηση της Αμπερντίν τους οκτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας που παραβίασαν την περασμένη εβδομάδα τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό.

Οι εν λόγω παίκτες βρέθηκαν θετικοί, με αποτέλεσμα να αναβληθούν δύο αγώνες της για το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ντέιβ Κόρμακ, δήλωσε την Παρασκευή (14/8) μεταξύ άλλων για το θέμα:

«Αυτοί οι παίκτες έκαναν ένα τεράστιο λάθος. Όχι μόνο πήγαν ενάντια στις κυβερνητικές οδηγίες, αλλά επίσης παραβίασαν τις δικές μας διαδικασίες για τον COVID-19, τις οποίες έθεσε ο σύλλογος σε όλους τους παίκτες και το προσωπικό. 

Απογοήτευσαν τους εαυτούς τους και το σύλλογο. Λυπούνται πραγματικά και έχουν ζητήσει συγγνώμη από την επικεφαλής της κυβέρνησης, τις υγειονομικές και ποδοσφαιρικές αρχές, τους φιλάθλους, τον προπονητή, την υπόλοιπη ομάδα, το επιτελείο μας και το διοικητικό συμβούλιο και την ευρύτερη κοινότητα. 

Ως αποτέλεσμα της έρευνάς μας, σε αυτούς τους παίκτες έχει γίνει αυστηρή επίπληξη και έχει επιβληθεί βαρύ πρόστιμο. 

Βάσει συμβολαίου, οι λεπτομέρειες πρέπει να παραμείνουν εμπιστευτικές ανάμεσα στο σύλλογο και κάθε παίκτη, αλλά, να είστε σίγουροι, τα πρόστιμα είναι σύμφωνα με τη σοβαρότητα των συνεπειών των πράξεών τους. 

Οι πράξεις τους ήταν αδικαιολόγητες, αλλά η έρευνα ολοκληρώθηκε, ζήτησαν συγγνώμη, τιμωρήθηκαν από το σύλλογο και υφίστανται την ταπείνωση που πάει με το να κάνεις ένα λάθος στη δημόσια ζωή».

Τέλος, σύμφωνα με τον Κόρμακ, ο σύλλογος επέλεξε να δωρίσει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα πρόστιμα στο σύστημα υγείας της περιοχής του Αμπερντίν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.