Έ«Χ»ασε την ευκαιρία

Οι Ρέιντζερς ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Πάρτικ Θιστλ εκτός έδρας και δεν μπόρεσαν να «πιάσουν», έστω και προσωρινά, Σέλτικ και Αμπερντίν στην πρώτη θέση της Πρέμιερσιπ.

Οι Ρέιντζερς ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Πάρτικ Θιστλ εκτός έδρας και δεν μπόρεσαν να «πιάσουν», έστω και προσωρινά, Σέλτικ και Αμπερντίν στην πρώτη θέση της Πρέμιερσιπ. Ο Μορέλος άνοιξε το σκορ στο 19′ για την ομάδα του Καϊσίνια, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να φέρουν τα πάνω-κάτω στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Σπίταλ ισοφάρισε στο 50′ και η Πάρτικ βρέθηκε σε θέση οδηγού στο 60′ χάρη σε γκολ του Έρσκιν. Η αποβολή του τελευταίο, ωστόσο, στο 67′ αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο Ντόρανς στο 77′ ισοφάρισε για τους Ρέιντζερς και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Σκοτία.

Πάρτικ Θιστλ (Άρτσιμπαλντ): Σκάλι, ΜακΓκιν, Ντιβάιν, Έλιοτ, Τέρνμπουλ, Κίον, Έρσκιν, Μπάρτον, Έντουαρντς, Σπίταλ (82′ Μπάνιγκαν), Στόρεϊ (80′ Σάμον)

Ρέιντζερς (Πέντρο Καϊσίνια): Φοντέρινγκαμ, Γουάλας (12′ Τζον), Μπρούνο Άλβες, Ταβερνιέρ, Φάμπιο Καρντόσο, Ντόρανς, Τζακ (63′ Πένια), Γουίντας, Μίλερ (56′ Ερέρα), Καντέλας, Μορέλος 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.