Ρέιντζερς: Στην Πάρμα ο Τσόλακ

Ο Αντόνιο Τσόλακ μετά από έναν χρόνο στην Σκωτία και τους Ρέιντζερς μετακομίζει στην Ιταλία και την Πάρμα.

Η Πάρμα στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε 18 γκολ σε 39 αγώνες την περσινή χρονιά με τους Σκωτσέζους αλλά ο προπονητής Μάικλ Μπιλ απέκτησε τρεις επιθετικούς το καλοκαίρι (Ντέσερς, Λάμερς, Σίμα) και ο Τσόλακ έπρεπε να αποχωρήσει.

Ο Τσόλακ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Πάρμα και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ιταλών : “Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα. Μια ομάδα με απίστευτη ιστορία, φοβερούς οπαδούς και φιλοδοξίες. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της Πάρμα. Ελπίζω να πετυχουμε τους στόχους μας με πολλές νίκες και γκολ”.

Ο πρώην προπονητής του Μάικλ Μπιλ δήλωσε : “Ο Αντόνιο πρέπει να είναι περήφανος για όσα έκανε στην καριέρα του με τους Ρέιντζερς. Πέτυχε γκολ και βοήθησε στο γήπεδο ενώ ήταν τρομερός επαγγελματίας, ήταν κάποιος που χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του και που έχτισε σχέσεις με τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ εκτός γηπέδου”.

Ο Τσόλακ έχει φορέσει τις φανέλες και των Μάλμε, ΠΑΟΚ, Ριέκα, Χόφενχαϊμ, Ίνγκολσταντ, Ντάρμσταντ, Κάιζερσλαουτερν, Νυρεμβέργη, Λέχια Γκντανσκ και Καρλσρούη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.