Σέλτικ: Δικός της Καναδός διεθνής, προς αποχώρηση ο Γιακουμάκης (pic)

Ο Άγγελος Ποστέκογλου επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας και η επιλογή του, έγινε πράξη από τη διοίκηση της Σέλτικ.

Εδώ και ημέρες το novasports.gr είχε αναφέρει ότι ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός ξεχώρισε την περίπτωση του Καναδού αμυντικού Άλιστερ Τζόνστον. Η σκωτσέζικη ομάδα ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την ομάδα του, την CF Montreal, καταβάλλοντας το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά την ανακοίνωση της είδησης, ο Άγγελος Ποστέκογλου έκανε δηλώσεις στο “Skysports” : “Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσαμε αρκετά εδώ και καιρό και πιστεύουμε ότι μπορεί να προσθέσει ποιότητα στην ομάδα μας. Είχε μια ενδιαφέρουσα καριέρα, χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει εδώ που είναι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε τη συμφωνία, γνωρίζοντας ότι θα πήγαινε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Νομίζω ότι είχε καλή απόδοση και εκεί”.

ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ

Σύμφωνα με το Skysports, οι συνομιλίες με τον Γιώργο Γιακουμάκη, για την υπογραφή νέου συμβολαίου έχουν σταματήσει. Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλα τρεισήμισι χρόνια, θα μπορούσε να φύγει στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται εάν δεν υπάρξει βελτιωμένη συμφωνία.

Ο Ποστέκογλου αναφέρθηκε γενικά στο θέμα των αποχωρήσεων: “Αυτή τη στιγμή το μόνο που βλέπω είναι οι παίκτες εδώ να προπονούνται και να είναι αφοσιωμένοι σε εμάς ως ποδοσφαιρική ομάδα και αυτό είναι το μόνο που με απασχολεί. Όσον αφορά τα συμβόλαιά τους, έχουν εκπροσώπους και αυτοί θα συνομιλήσουν με τον σύλλογο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.