Έγραψε ιστορία η Σεντ Τζόνστον

Τον πρώτο τίτλο πρώτης γραμμής στην ιστορία της κατέκτησε η Σεντ Τζόνστον, που επικράτησε με 2-0 της Νταντί Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας ο οποίος διεξήχθη στο «Σέλτικ Παρκ» της Γλασκώβης.

Τον πρώτο τίτλο πρώτης γραμμής στην ιστορία της κατέκτησε η Σεντ Τζόνστον, που επικράτησε με 2-0 της Νταντί Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας ο οποίος διεξήχθη στο «Σέλτικ Παρκ» της Γλασκώβης.

Μετά το Τσάλεντζ Καπ των μικρών κατηγοριών το 2008 οι «Άγιοι» έφτασαν στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας τους, εξασφαλίζοντας και το εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Τόμι Ράιτ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Στίβεν Άντερσον (45΄+1΄) να την τοποθετεί μπροστά στο σκορ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Στίβεν ΜακΛιν στο 84΄.

Πριν την επίτευξη του γκολ των μετέπειτα Κυπελλούχων οι «Άραβες» είχαν δοκάρι με τον Ρόμπερτσον, ενώ το δεύτερο δοκάρι στο 51΄ με τον ΝαντίρΤσίφτσι τής στέρησε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Η Νταντί Γιουνάιτεντ είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ, όμως, το δεύτερο τέρμα της Σεντ Τζόνστον ουσιαστικά την «τελείωσε» από τη διεκδίκηση του αποτελέσματος.

Οι συνθέσεις:

Σεντ Τζόνστον (Τόμι Ράιτ / 4-4-2): Μάνους, Μακέι, Ράιτ, Άντερσον, Ίστον, Μίλαρ, Ούδερσπουν (85΄ ΜακΝτόναλντ), Νταν, Ο΄Χάλοραν (73΄ Κροφτ), ΜακΛιν, Μέι.
Νταντί Γιουνάιτεντ (Τζάκι ΜακΝαμαρά / 4-4-2): Τσιέρζνιακ, Ουάτσον, Ντίλον, Γκάνινγκ, Ρόμπερτσον, Πάτον (77΄ Γκρέιαμ), Ράνκιν, Ντόου, Άρμστρονγκ, Μακέι-Στίβεν (64΄ Γκόουλντ), Τσίφτσι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.